06 4141 723 info@dbcseinajoki.fi

SYDÄNVALMENNUS - CORUS CARDIO

Liikunnallinen sydänvalmennus on avain sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Harjoittelun aikainen EKG-seuranta tarjoaa turvallisen pohjan liikunnan aloittamiseen ja riskiryhmien kuntoutukseen. Fysioterapeutin ohjaamissa pienryhmissä käytetään tutkitusti tehokkaita, yksilöllisiä kuntoutusprotokollia. Suomalaisten kehittämä Corus Cardio valmennusohjelma vastaa tehokkaasti nykyaikaisiin sydänvalmennuksen vaatimuksiin.

CORUS CARDIO STARTTI

Tutkittuun tietoon perustuvat Startti-ohjelmat on tarkoitettu sepelvaltimotautipotilaille sekä henkilöille, joilla on yksi tai useampia riskitekijöitä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin. Startti-ryhmä on hyvä ja turvallinen tapa aloittaa liikunnan harrastaminen tai terveysliikunta, jos sinulla on jostain syystä kulunut jo aikaa liikunnan säännöllisestä harrastamisesta. Tavoitteena on valmentaa osallistujia turvallisesti kohti liikunnallista elämäntapaa ja auttaa löytämään jokaiselle sopivat liikkumisen tavat ja tasot.

CORUS CARDIO SPORT

Korkeaintensiteettinen Sport-ohjelman intervallipyöräily sopii erinomaisesti myös urheilijoille. Ohjelman vaikuttavuus on todistettu. Harjoitusohjelma on suunniteltu siten, että urheilija pystyy jatkuvasti nostamaan harjoitteluintensiteettiään turvallisesti ja tehokkaasti. Ohjelmalla pystyttään saavuttamaan merkittäviä tuloksia lyhyessä ajassa. Tätä voidaan hyödyntää hyvin mm loukkaantumisista toipuvien pelaajien kuntoutuksessa ja kunnon ylläpitämisessä.

SYDÄNVALMENNUKSEN ALOITUS

Ennen ryhmässä aloittamista varataan aika fysioterapeutillemme alkututkimukseen. Siinä kartoitetaan mahdolliset riskitekijät ja tehdään Inbody-kehonkoostumusanalyysi sekä tarvittaessa polkupyöräergometritesti. Riskiryhmiin kuuluvat tai sydändiagnoosin saaneet asiakkaat aloittavat aina sydänvalmennuksen vasta lääkärin tutkimuksen jälkeen. Lääkärin tutkimuksen voi suorittaa sinua hoitava lääkäri tai tarvittaessa voit kysyä meiltä ohjeita lääkärille hakeutumisen tueksi.

Sydänvalmennushinnasto

Sydänfysioterapia

Fysioterapeutin ensikäynti (300C)

84 €

Sydänfysioterapia

Fysioterapeutin tekemä submaksimaalinen polkupyöräergometritesti (300C)

55 €

Sydänfysioterapia

Harjoituskäynti pienryhmässä (300C)

Norm. 45 €

32 €

Ajanvaraukset, yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

info@dbcseinajoki.fi tai puhelimitse numeroon 06 4141 723

WallSport Fysiotesting 

Alaseinäjoenkatu 9B
60220 Seinäjoki

Fysioterapia ja kuntoutus

Torikeskus 2. kerros,
Kauppatori 1-3, 60100 Seinäjoki

 

WallSport Fysiotesting

Alaseinäjoenkatu 9B
60220 Seinäjoki