06 4141 723 info@dbcseinajoki.fi

KIROPRAKTIIKKA

Kiropraktikko on korkeakoulututkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on keskittynyt tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään selkärangassa, muissa nivelissä sekä tuki- ja liikuntaelimistössä ja hermostossa esiintyviä toimintahäiriöitä. Kiropraktikko tutkii ja hoitaa manuaalisesti, eli käsillään ja on erikoistunut nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikoihin.

KIROPRAKTIIKKA

Vaalin työssäni näyttöön perustuvan lääketieteen peruspilareita, eli kliinisen asiantuntemuksen ja parhaan käytettävissä olevan tutkimuksen tuottaman näytön tuloksia sekä asiakkaiden tavoitteiden yhdistämistä.

Tuki- ja liikuntaelinvaivat, urheiluvammat sekä erilaiset neuromuskulääriset (raajojen kipu- ja puutumistilat, päänsäryt, migreenit jne.) oireet ovat yleisimpiä hoitamiani vaivoja. Erikoisosaamistani ovat hoitotyössäni yhdistyvät manipulatiiviset ja manuaaliset (nivel – lihas) menetelmät sekä tekniikat neurofunktionaalisen (lääketieteellinen) akupunktion kanssa (hermosto). Myös Dry Needling (”kuivaneulaus”) on yksi käytettävissä olevista hoitomuodoista.

Vuosien akateeminen ja kliininen koulutus sekä kokemus ovat tuottaneet erinomaisia hoitotuloksia myös ammattilaisurheilijoiden parissa. Kokemusta löytyy ammattiurheilijoista harrastelijoihin sekä vauvasta vaariin

 

Takana on vankka kansainvälinen koulutus ja työhistoria. Pohjakoulutuksena minulla on fysioterapeutin tutkinto Hanze University of Applied Sciences Groningenista, Alankomaista. Jatkokoulutus ja opinnot olivat vahvasti mielessä jo fysioterapiaopintojen aikaan. Suoritin Kiropraktikon korkeakouluopinnot Kanadassa valmistuen Doctor of Chiropractic tutkinnolla Canadian Memorial Chiropractic Collegesta.

Yhteensä minulla on 8 vuoden koulutus manuaalisen lääketieteen alalta. Lisäksi olen suorittanut lääketieteellisen akupunktiokoulutuksen McMasterin yliopistossa Kanadassa. Vastaanottotyön lisäksi toimin Ilveksen jääkiekon Liigajoukkueen sekä Nokian KRP:n salibandyn F-Liigan kiropraktikkona.

Kiropraktikko Juha Kaari ottaa asiakkaita vastaan DBC Seinäjoella torstaisin kello 11:00-19:00. Vastaanottokäynnin hinta: 75€.

Tutustu tarkemmin Juhaan ja kiropraktiikkaan www.juhakaari.fi

Ajanvaraukset, yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

info@dbcseinajoki.fi tai puhelimitse numeroon 06 4141 723

WallSport Fysiotesting 

Alaseinäjoenkatu 9B
60220 Seinäjoki

Fysioterapia ja kuntoutus

Torikeskus 2. kerros,
Kauppatori 1-3, 60100 Seinäjoki

 

WallSport Fysiotesting

Alaseinäjoenkatu 9B
60220 Seinäjoki