06 4141 723 info@dbcseinajoki.fi

FYSIOTERAPIA

Yrityksessämme olemme keskittyneet tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen fysioterapiaan. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan pyrkien hyödyntämään tutkimustietoa, kansainvälisiä ja suomalaisia hoitolinjauksia sekä parhaiksi tunnettuja fysioterapiakäytäntöjä.  Tätä kutsutaan näyttöön perustuvaksi toimintatavaksi.

DBC Fysioterapia

Fysioterapia - DCB Seinäjoki

DBC:n hoitokäytännöt ovat tutkimusnäyttöön perustuvaa, yksilölliset tarpeet huomioon ottavaa nykyaikaista fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Fysioterapeuttimme on koulutettu lisäksi huomioimaan kokonaisvaltainen tilanteesi ja he ohjaavat miten voit jatkossa itse ylläpitää omaa toimintakykyäsi. DBC tarjoaa luomaan korkeatasoisia fysioterapiapalveluita ilman turhaa metodikeskeisyyttä. Klinikkakohtaiset tuloksemme ovat avoimesti nähtävissä tässä nettisivullamme. Tätä olemme tehneet Seinäjoella jo vuodesta 1997 alkaen ja oma näyttömme puhukoon puolestaan.

 

 

 

DBC ALARAAJAFYSIOTERAPIA

Alaraajafysioterapiassa tutkitaan jalkaterän ja alaraajojen rakennetta ja toimintaa. Tyypillisiä hoitokohteita ovat mm. vaivaisenluu, kantakalvon kiputilat, nilkan nyrjähdykset, akillesjänteen vaivat, penikkatauti, juoksijan polvi, sekä lonkan limapussin tulehdus.

Vastaanotolla tutkitaan kokonaisvaltaisesti koko kehon toiminta ja kartoitetaan ongelmien syyt. Kävely- ja juoksutekniikan analysointi on keskeinen osa tutkimusta. Useimmissa tapauksissa hoitomuotona toimii terapeuttinen harjoittelu.

Kuntoutuksen tukena voimme käyttää yksilöllisesti tehtyjä Footbalance Medical -tukipohjallisia, teippauksia sekä manuaalista terapiaa.

 

URHEILUFYSIOTERAPIA

Urheilufysioterapeutit tekevät työtä liikkuvien ihmisten parissa. He toimivat yhteistyössä lääkäreiden, urheilijoiden, valmentajien ja seurojen kanssa. Urheilufysioterapia on toimintaa, jolla pyritään ylläpitämään ja saavuttamaan urheilijan optimaalinen toimintakyky ja suorituskyky. Samoja keinoja käytämme kaikkien liikunnanharrastajien kanssa. Autamme toiminta ja suorituskyvyn optimoinnissa niin liikuntaa aloittavia kuin ammattiurheilijoitakin. Urheilufysioterapeutti on liikkeen asiantuntija!

Urheilijakartoitus

Urheilijakartoituksessa selvitetään urheilijan kehon hallintaa ja kuormittumista. Puutteellinen hallinta tai väärä kuormittuminen aiheuttaa usein rasitusvammoja, sekä altistaa urheiluvammoille, jotka olisivat ennältäehkäistävissä kuormittumisen analysoinnilla ja korjaavilla toimenpiteillä. Urheilijakartoituksesta saat henkilökohtaisen palautteen ja yksilölliset tukiharjoitteet.

Fysioterapia - DCB Seinäjoki
Fysioterapia - DCB Seinäjoki

YoYo-harjoittelu

Ainutlaatuinen Nhance-Driven by YoYo Technology harjoituslaitteisto on kehitetty optimoimaan lihaskasvu eksentrisellä lihastyöllä. Harjoittelumuoto nopeuttaa voimanhankintaa ja parantaa suorituskykyä.  Laitteisto, joka toimii eksentrisesti ilman kitkaa, on maailmalla suuressa suosiossa joukkueurheilun ammattilaisorganisaatiossa, kuin myös eri yksilölajien olympiamitalistien keskuudessa. YoYo-laitesarja on käytössämme Wallsport Areenan YoYo Flywheel -voimaharjoittelusalilla. Fysioterapeutin ohjaukset yksilökäynteinä tai ryhmissä.

AKUPUNKTIO

Akupunktio on neulan pistämistä kehoon tarkoin määriteltyihin kehon kohtiin. Tarkoituksena hoitaa sairautta tai vaivaa ja edistää terveyttä. Akupunktiota voidaan pitää oireenmukaisena hoitomenetelmänä, jolla voidaan hoitaa esimerkiksi niskavaivoja, migreeniä, jännityspäänsärkyä, selkävaivoja, artoosikipua, lantiokipuja, olkapäävaivoja ja kyynärpääkipua. Akupunktio lievittää paikannettavissa olevan kivun voimakkuutta ja koettua epämukavuuden tunnetta. Kipuun vaikuttavien mekanismien lisäksi akupunktio on myös autonomisen hermoston säätelyyn voimakkaasti vaikuttava hoitomuoto.

Osaavasti toteutettuna akupunktio on hyvin siedetty ja turvallinen kivunhoitomenetelmä. Optimaalisin hoitosarja on usein 4-10 hoitokertaa riippuen hoitokohteesta. Terveyenhuollon oikeusturvakeskus (nykyinen Valvira) on antanut lausunnon, jonka mukaan akupunktuuria voivat antaa terveydenhuollon ammattihenkilöt, jotka ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen ja joiden ammatinharjoittamista voidaan valvoa. Fysioterapeuttimme Teresa Vallejo Medina on suorittanut I, II ja III-moduulin Suomen lääkäreiden akupunktioyhdistys ry:n, Suomen fysioterapeutit ry:n ja Fysi ry: järjestämästä lääketieteellisestä akupunktuurikoulutuksesta.

LPG

Fysioterapia - DCB Seinäjoki

LPG on tieteellisesti tutkittu hoitomenetelmä, joka on erinomainen hoitomuoto erilaisiin kehon kipu- ja jännitystiloihin ja aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. LPG:tä voidaan käyttää kudoksen normaalin toiminnan ja toiminnallisen kapasiteetin palauttamiseen.

Tutkimusten mukaan LPG-hoito parantaa verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300%. Hoitomuotoa voidaan käyttää mm. pre- ja postoperatiivisessa kuntoutuksessa aineenvaihdunnan parantamiseen, tulehdusreaktion vähentämiseen, turvotuksen ja kivun hoitoon sekä arpikudosten hoitamiseen. Urheilun puolella hoitoa voidaan käyttää mm. turvotuksen ja kivun hoitoon, lihasten ja lihaskalvojen venyttämiseen, lihasten palautumiseen, rasituksen jälkeisen lihassäryn lieventämiseen sekä lihasten valmistamiseen urheilusuoritusta varten.

FYSIOTERAPIA-HINNASTO

DBC Seinäjoki

Fysioterapia

Fysioterapeuttinen tutkimus tai 1. käynti

84 €

Fysioterapia

Urheilijan TULE-kartoitus 60′

84 €

Fysioterapia

Urheilijan TULE-kartoitus 90′

147 €

Fysioterapia

Fysioterapeuttinen neuvonta kirjallisine ohjeineen

84 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
aikavaraus 30 min (300A)

45 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
aikavaraus 45 min (300B)

67 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
aikavaraus 60 min (300C)

84 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
DBC mikroryhmä 1:2-3

66 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
DBC mikroryhmä 1:2-3 (jatkokäynnit)

45 €

Fysioterapia

Kontrollikäynti
lyhyt kontrollikäynti (15 min)

29 €

Fysioterapia

Kontrollikäynti
seurantakäynti hoitojakson
päättymisen jälkeen (30 min)

49 €

FMS

Testi & yksilöllinen
harjoitusohjelma 45-60′

84 €

Ryhmälle erillisen tarjouksen mukaan
(ryhmäpalaute)

YoYo-ohjattu
harjoittelu

Yksilöllinen ensiohjaus & tehomittaus (60´)

84 €

YoYo-ohjattu
harjoittelu

Yksilöllinen ohjattu harjoittelu (60´)

84 €

YoYo-ohjattu
harjoittelu ryhmille

Ryhmän ensiohjaus (90´)
Ohjattu ryhmäharjoittelu (90´)
Erillisen tarjouksen mukaan

LPG hoidot

Hoitokäynti 15-20´

39 €

LPG5

5 kertaa hoitokäynti (15-20´)

176 €

LPG10

10 kertaa hoitokäynti (15-20´)

290 €

Ajanvaraukset, yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

info@dbcseinajoki.fi tai puhelimitse numeroon 06 4141 723

Avoinna ajanvarauksella

Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki

Avoinna ma-pe klo 9-17 tai sopimuksen mukaan

Marttilantie 53
60100 Seinäjoki

Avoinna ajanvarauksella

Alaseinäjoenkatu 9B
60220 Seinäjoki